Word Lid

Welkom bij de WAA in Nederland.

De WAA is het onafhankelijk orgaan en kennisplatform op het gebied van web analytics. Om u en onze industrie via de WAA op een effectieve manier te representeren, nodigen we u van harte uit deel te nemen aan de activiteiten van de WAA. De WAA is altijd actief op zoek naar gepassioneerde en capabele professionals binnen dit vakgebied. Maak uw bedrijf lid van de WAA en u profiteert daarmee van onderzoek, kennis en educatie. Raak betrokken en steun de WAA middels uw eigen kennis en input.

 • Standaardiseren; help mee om de standaarden te bepalen voor terminologie, definities en best practises die gebruikt worden binnen de web analytics industrie.
 • Beinvloed en bepaal de regelgeving met betrekking tot meten, tags e.d. en de web analytics industry in het geheel.
 • Ontwikkelen van training- en certificatie programma’s evenals de implementatie van programma’s, waardoor de professionaliteit van het vak gestimuleerd wordt.
 • Bijeen brengen van web analytics professionals, consultants en eindgebruikers om met elkaar te discussieren, de krachten te bundelen en kennis wereldwijd te promoten.

Als u hieraan deel wilt nemen en gehoord wilt worden, kunt u zich als lid aanmelden bij de WAA. Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met Frans Appels of Egan van Doorn

Om op de maillijst van de WAA Nederland te komen kan u het best een mailtje met je naam, bedrijf en e-mail gegevens sturen naar Frans Appels. Dan wordt je automatisch uitgenodigd voor toekomstige activiteiten.

De Web Analytics Association is een non-profit organisatie.

Advertenties

5 Responses to Word Lid

 1. Ida Kersseboom schreef:

  Graag wil ik deelnemen aan de activiteiten van de WAA nederland.

 2. Roef Nienhuis schreef:

  Goed initiatief! Het lijkt inderdaad wel dat men in nederland nog niet op een serieuze manier aan de optimalisatie van mediaplatvormen aan de slag wil.

 3. Filip Baardman schreef:

  De WAA meeting op 14 november vond ik zeer boeiend. Graag wordt ik op de hoogte gehouden van de activiteiten en ontwikkelingen.

 4. Tim Huijbers schreef:

  Erg interessant, ik blijf zeker de ontwikkelingen bijhouden.

 5. Ray schreef:

  Blijf graag op de hoogte. Wanneer komt er weer een WAA meeting?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s